Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

TA πρώτα απλά βήματα για να διαλέξετε το έπιπλο σας




ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ.
· Τις διαστάσεις του χώρου. Πρέπει να μετρήσετε τις διαστάσεις του χώρου που θέλετε να τοποθετήσετε τα έπιπλά σας (Τα έπιπλά μας είναι χειροποίητα και προσαρμόζονται στις δικές σας διαστάσεις).
· Το χρώμα των επίπλων. Εάν έχετε ενα μικρό έπιπλο μαζί σας όταν έρθετε στην έκθεση (ραφάκι,συρτάρι,τραπεζάκι) ως χρωματικό δείγμα, θα μπορέσουμε να εναρμονίσουμε χρωματικά το καινούριο σας έπιπλο με αυτά που ήδη έχετε στο σπίτι. Επίσης μπορείτε να διαλέξετε χρώμα απο τη μεγαλη γκάμα της έκθεσής μας όπως βέγγε, καρυδί ή χρωματιστό (πράσινο της ελιάς, γαλαζοπράσινο, μπλε Ελληνικό) ή κάποιο δικό σας χρωματικό δείγμα που θέλετε να συνδιάσετε.






· Τους διάφορους συνδιασμούς. Για παράδειγμα μπορούμε να συνδιάσουμε έναν καναπέ που είναι σε μοντέρνα γραμμή ,με κεντρικό τραπέζι και τραπεζάκια πλαινά από μασίφ χειροποίητο ξύλο.
· Το υλικό των επίπλων. Tο ΜΑΣΙΦ ξύλο [από κορμό δέντρου , κομμένο σε φέτες] υπερέχει ασυζήτητα,λόγω της απεριόριστης αντοχής του στο χρόνο ,έναντι του [MDF-ΜΟΡΙΟΣΑΝΙΔΑ-ΚΑΠΛΑΜΑ] που έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία.
· Το είδος του ξύλου (Οξυά, Έλατο, Κυπαρίσι, κ.τ.λ.), ώστε να ταιριάζουν τα έπιπλα, οπτικά, ανάλογα με τον χώρο(αγροτικός ή αστικός). Μπορείτε να δείτε τις διαφορές στα έπιπλα της έκθεσής μας.
· Την εργονομία. Μπορούμε να σχεδιάσουμε τα έπιπλά σας ανάλογα με τις πρακτικές ανάγκες του χώρου σας, ώστε να είναι εργονομικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου